кинджал Boker Schweizer Dolch /Swiss Dagger

Информация

Контактное лицо
комендор [написать письмо]
Телефон
0679497207
Город
київ
Просмотров
543
Compass.com.ua banner

Швейцарський кинджал (часто званий “Baselard”) - зброя популярна серед швейцарських пікінеров протягом 15-16 ст. Вони, як правило, не видавалися в якості особистої зброї, а купувалися солдатами в приватному порядку як допоміжне. Характерний ефес сучасного кинджала Boker зберіг такі ж вигнуті півмісяцем гарду і навершя руків’я, як і у історичного оригіналу, тільки тепер вони виготовляються з нержавіючої сталі, а не з заліза.
Така вигнута форма з’явилася ще в 13 столітті і зберегла свою унікальність в межах Швейцарії. Швейцарський кинджал, з його своєрідним дизайном, дуже часто зустрічається в роботах художника Ганса Гольбейна (1497 - 1543 рр., Один з найбільших німецьких художників) тому його ще називають “кинджал Гольбейна”.
Рукоять швейцарського кинджалу Boker виготовлена з дерева вишні, відібраного вручну. Для клинку довжиною 21,9 см. Використовується високовуглецева сталь і обробка методом сатинирування. З одного боку на лезо кинджала наноситься оригінальне клеймо Boker, яке використовується в Золінгені з 1930-х років.
З іншого боку завдано унікальний серійний номер і маркування “Deutschland” - гарантія однаково високої якості всіх ножів, які покидають фабрику. Швейцарський ніж комплектується оригінальними піхвами з металевою обробкою, які зроблені за мотивами піхов 15-16 ст.

модель: Swiss Dagger
Довжина загальна, мм: 360
Довжина клинка, мм: 219
Вага, г: 256
Марка сталі: C75
Твердість: 55-58 HRC
Матеріал руків’я: Вишня
Піхви: Металеві
Упаковка: Коробка
країна виробник: Німеччина
Новий
розрахунок на картку приват банку.

ціна 6 800 грн.

кинджал Boker Schweizer Dolch /Swiss Dagger
Номер объявления: 36631 | Сообщить о нарушении

Отправить сообщение

* не забудьте указать Ваши контактные данные, чтобы автор объявления мог с Вами связаться

Поле корпоративный email служит для проверки и не должно быть заполненным